U Zagrebu predstavljeni novi Huawei P20 i P20 Pro pametni telefoni

Sinoć smo u Zagrebu u hotelu Esplanada premijerno za hrvatsko tržište vidjeli nove Huawei P20 i Huawei P20 Pro. Na večernjem događanju koje se održalo u Smaragdnoj dvorani okupilo se preko 200 uzvanika koji su imali mogućnost doznati sve o novoj Huawei P20 seriji te prvoj trostrukoj kameri koja Huawei P20 Pro trenutno čini najboljim pametnim telefonom na tržištu.

Gosti su imali priliku uživati i u vrhunskom glazbenom repertoaru popularnog DJ-a Tome in der Mühlena, a kao posebna gošća istaknula se poznata splitska street style fotografkinja Sonja Dvornik, koja je publici demonstrirala na koji način funkcionira trostruka kamera novog Huawei P20 Pro te koje su njene posebnosti u odnosu na klasične DSLR fotoaparate.

„Predstavili smo najnapredniji pametni telefon na tržištu, P20 PRO, koji svojom trostrukom Leica kamerom i chipsetom pogonjenim umjetnom inteligencijom radi vrhunske fotografije u najzahtjevnijim uvjetima, bilo da je riječ o fotografiranju u pokretu, noću ili udaljenih objekata. Uređaj odlikuju i sve ostale značajke bitne za krajnjeg korisnika poput iznimnog dizajna, materijala, završne obrade, korisničkog iskustva te super brzog punjenja baterije koja ima dugi vijek trajanja. Rast naše prodaje pokazuje da se investicija u inovaciju i razvoj itekako isplati“, izjavio je Norman Mueller, direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju.

Uz brojne uzvanike, na predstavljanju novog Huawei uređaja pojavila su se i poznata lica – Ana Radišić, Dean Pelić, Antonija Stupar Jurkin, Marijana Batinić, Nina Badrić i drugi.

Volio bih iskoristiti ovu priliku i zahvaliti se svim prisutnima što su nam se pridružili večeras. Zahvaljujući vašoj podršci, Huawei je uspio održati svoj uspjeh kroz posljednje tri godine. U 2017. godini isporuka pametnih telefona porasla je za 31.9 posto u usporedbi s 2016. godinom. Jako sam sretan što danas možemo predstaviti našu novu seriju, P20 i P20 Pro, za koje vjerujem da će nam pomoći ostvariti naša postignuća za ovu godinu“, naveo je David Zhangheng, Country Manager, koji je također prisustvovao na sinoćnjem događanju. Poseban gost večeri bio je veleposlanik Narodne Republike Kine u Hrvatskoj, gospodin Hu Zhaoming.

Huawei P20 Pro sadrži napredni sustav kamere za hvatanje više svjetlosti, a njegove inovativne značajke fotografije uključuju i Master AI koji koristi umjetnu inteligenciju za snimanje profesionalnih fotografija te HUAWEI AIS, moćnu AI tehnologiju stabilizacije.

Osim toga, ističe se svevremenskim dizajnom i zaslonom od ruba do ruba te novim gradijentnim bojama.

Za njegove besprijekorne performanse zaslužan je Kirin 970 s namjenskim NPU i EMUI 8.1 koji se temelje na Androidu ™ 8.1, a namijenjeni su za pružanje vrhunskog i besprijekornog korisničkog iskustva.

Huawei P20
Preporučena maloprodajna cijena Huawei P20 Pro inteligentnog telefona 6.499,00 kuna, koji trenutno dolazi s 360 kamerom na dar, dok je preporučena maloprodajna cijena P20 pametnog telefona 4.999,00 kuna.

Huawei P20 Lite

 

Tagged under: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top