MeanIT M10 Termo – Pametni sat koji mjeri tjelesnu temperaturu

Kada su ljetne vrućine, važno je paziti i na vlastitu temperaturu

Idealan gadget za ovo ljeto je MeanIT Smart Watch M10 Termo, iako ga mnogi nazivaju pametna narukvica, mi ćemo ga nazvati pametnim satom jer uz sve funkcionalnost, ima jednu posebnu funkcionalnost u odnosu na druge a to je mjerenje tjelesne temperature.

MeanIT M10 Termo uz mjerenje tjelesne temperature, mjeri i broj otkucaja srca, krvni tlak te količinu kisika u krvi. Kada sve to sumiramo, M10 Termo je idalan biometrijski uređaj koji mjeri sve vitalne fukcije. Uz to, mjerit će vaše prijeđene korake, potrošnju kalorija te sportske aktivnosti i kvalitetu spavanja.

Ali to nije sve, rekli bi u poznatoj reklami, uz to, javlja vam telefonske pozive, poruke i druge obavijesti s vašeg pametnog telefona.

Nošenje MeanIT M10 Termo

M10 Termo idealan je za svaku ruku, širok je svega 1 centimetar i time pokriva vidljivost svih obavijesti na ekranu. Važno je da dobro sjeda na ruci, da je remen dobro zategnut kako bi sva očitavanja bila precizna. Tu treba naglasiti da je narukvica ugodna, a da sva mjerenja nisu medicinske preciznosti, ali su indikativne.

M10 Termo – mjerenje tjelesne temperature

Tijekom testa, koristili smo stari toplomjer na živu, digitalni toplomjer te M10 Termo, te su odstupanja bila svega 0.2C. Stoga, uz M10 Termo, vrlo lako možete doznati jeli vaša tjelesna temperatura povišena ili nije.

M10 Termo i sport

Ne smije se zaboraviti sportski karakter M10 Termo, njegove kompaktne dimenzije te sve biometrijske funkcije omogućuju da kvalitetno i precizno pratite svoje sportske aktivnosti. Izrazito precizno mjeri razinu kisika u krvi, krvni tlak te puls. Što je važno prilikom intenzivnih tjelesnih aktivnosti.

Aplikacija je jednostavna i brza, bilo da se radi o iOS ili Android uređaju.

Za kraj, s cijenom od 199 kn uz sve funkcionalnosti, povoljniji je od nekih toplomjera, a nudi puno više od mjerenja tjelesne temperature, i još k tome, ima izrazito kvalitetnu aplikaciju.

MeanIT M10 Termo možete kupiti u MeanIT webshopu. 

Tagged under: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top