MeanIT Smart Watch M15

MeanIt proizvodi kao što ste već mogli zaključiti iz prijašnjih testova su cijenovno prihvatljivi ali i kvalitetni. Do sada smo od ovog proizvođača imali prilike isprobati slušalice ali i pametne satove, pa nas je tako oduševila i MeanIT Smart Watch M15 pametna narukvica.

Volimo krenuti od cijene, jer je nevjerojatna, MeanIt Smart Watch M15 košta svega 159,00 kn na MeanIt webshopu – LINK. Za tu cijenu dobiva se puno toga. Prvo što ćete susresti je TFT zaslon dijagonale 0.99 incha, koji je i više nego dovoljan za sve informacije koje vam M15 pruža, a prikaz na ekranu je dobar u svim uvjetima. Naravno tu i tamo ima problema pod jakim direktnim suncem, no u tim uvjetima skoro svi zasloni imaju isti problem.

Video

MeanIT Smart Watch M15 u praksi

Sve kod M15 je jednostavno, od tipke za kontrolu koja se nalazi na donjem dijelu ekrana i koja vrlo dobro reagira na dodir do načina na koji radi i mjeri otkucaje srca, visinu krvnog tlaka i zasićenosti krvi kisikom.

Ono što nam se stvarno svidjelo je rješenje za punjenje koje je vrlo praktično, naime nosač remena je s jedne strane i USB punjač, pa tako vrlo jednostavno možete zamijeniti remene ali i puniti MeanIT Smart Watch M15. A kada smo kod punjenja, nama je baterija trajala iznimno dugo, oko 7-8 dana. Također ukoliko želite remen u boji, u pakiranju dolaze dva remena, crne i crvene boje. Remen je također ugodan, te nakon nekog vremena jednostavno zaboravite da vam je M15 na ruci.

Sve na uređaju kontrolirate putem HryFine (Android ili iOS) aplikacije koja može bilježiti i razne sportove, mi smo isprobali s trčanjem i biciklizmom, i super je zabilježila sve naše metrike. Jedinu manu koju smo pronašli je sustav obavijesti, naime narukvica će vam javiti da vam je stigla obavijest, no neće je prikazati, za to trebate uključiti svoj mobilni uređaj.

Ukratko, za 159,00 kn zbilja dobivate puno toga, a MeanIT Smart Watch M15 je vrlo kvalitetno izrađena pametna narukvica, duge autonomije i izvrsnih senzora. Stoga ako ste u potrazi za nečim ovako jeftinim a kvalitetnim, M15 je rješenje za vas.

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top