MeanIT Smartphone X4

Pronaći pametni telefon koji je dobar i koji košta ispod 100€ danas je praktični nemoguće, no meanIT po ne znamo koji puta, pokazuje da je to moguće. Tako nam je stigao meanIT Smartphone X4, iznimno zanimljiv budget pametni telefon koji košta svega 92,77€.

Smartphone X4 stiže s ekranom dijagonale 6.26 incha omjera 19:9, što govori da je idalan za pregled sadržaja na internetu, IPS tehnologije iznimno jakog pozadinskog osvjetljenja. Procesorsku snagu daje MediaTek Quad-core procesor radnog takta 1.3GHz što sa 2GB RAM memorije i 16GB interne memorije Android 12 Go Edition operativnom sustavu omogućuje da radi fluidno u što smo se i sami uvjerili.

Android 12 Go Edition je zapravo manja verzija Android 12, koji je napravljen kako bi uzimao manje resursa modelima pametnih telefona s 4 jezgre i manje od 8GB radne memorije.

Što se tiče interne memorije, uređaj kada je nov, zauzima nešto preko 4GB a vama je preostalo oko 11.48GB. Ako vam to nije dovoljno, meanIT Smartphone X4 osim dual sim utora, ima i dodatni utor za microSD memorijsku karticu do 32GB.

Kućište je napravljeno od kvalitetne i dosta čvrste plastike, tako da se u ruci ne uvija, niti škripi. Unatoč tomu što se baterija može izmijeniti, što definitivno pohvaljujemo, i to je nešto što ćemo vidjeti u skorijoj budućnosti kod mnogih skupljih modela.

Baterija ima kapacitet 2800 mAh što je dovoljno za jedan dan dosta intenzivnog korištenja. Naravno, treba naglasiti da u pakiranju stiže i plastična zaštita, što je dosta dobra stvar koju ne morate naknadno kupovati.

Za povezivost, tu su 3G brzine, WiFi, Bluetooth i još jedno vrlo pozitivno iznenađenje – FM Radio, koji radi s bilo kojim žičnim slušalicama za koje vam treba standardni 3.5mm audio utor.

meanIT Smartphone X4 možete kupiti direktno na meanIT web shopu – Smartphone X4.

Pogledajte naš kratki video meanIT Smartphone X4:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top