MeanIT TWS B40

MeanIT TWS B40 na prvi pogled izgledaju jako skupo, no cijenom od svega 150,00 kn i više su nego oduševile. Dizajnom jako podsjećaju na puno skuplji model Apple AirPods Pro, i vrlo lako će se zamijeniti kada ih nosite. Tijekom testa su nas često pitali jesu li to Apple slušalice, pa bi mnoge naš odgovor iznenadio.

TWS tehnologija

TWS tehnologija odnosno “True Wireless Stereo” znači da MeanIT TWS B40 dolaze s novom tehnologijom povezivanja preko Bluetooth 5.0 veze. Prilikom paljenja TWS B40 slušalica, one se prvo povezuju međusobno a nakon toga, u doslovno sekundu se spajaju s vašim uređajem koji može biti prijenosno računalo, tablet, i naravno pametni telefon. Bluetooth 5.0 donosi bolje i brže povezivanje, stabilniju vezu i ono najvažnije, dulju autonomiju baterije.

Pakiranje MeanIT TWS B40 donosi ono što bi i očekivali, lijepa bijela kutija koja služi za spremanje i punjenje slušalica, microUSB kabel za punjenje i dodatni silikonski nastavci različitih veličina kako bi slušalice što bolje pristajale vašem uhu.

Video unboxing

Autonomija

MeanIT TWS B40 dolaze sa baterijom od 40 mAH koja nam je na testu pružala u skoro svim uvjetima oko 4h reprodukcije ili glazbe ili raznih telefonskih poziva. Testirali smo je i s računalom gdje smo bez problema imali nekoliko Zoom sastanaka po 30 minuta. Kutija od TWS B40 ima bateriju od 300 mAH, tako da smo ih bez problema uspjeli napuniti 3 puta, a punjenje TWS B40 traje oko sat i pol.

Upravljanje MeanIT TWS B40 slušalicama

Sve se radi na dodir i sve je poprilično precizno:
a. 1 kratki dodir na obje slušalice pokreće ili pauzira glazbu i također omogućuje javljanje na poziv.
b. 1 dugi dodir na obje slušalice znači suprotno, odbijanje poziva
c. 2 kratka dodira na desnu slušalicu znači da ćete pojačati zvuk
d. 2 kratka dodira na lijevu slušalicu znači da ćete stišati zvuk

Glazbom upravljate tako da s 3 kratka dodira na desnu slušalicu idete na sljedeću pjesmu a s 3 kratka dodira na lijevu slušalicu idete na prethodnu pjesmu.

Kvaliteta zvuka je i više nego dobra, a slušalice super leže u uhu i jednostavno vrlo brzo zaboravite da ih imate.

Kao zaključak reći ćemo kao i u slučaju skoro svakog MeanIT proizvoda je da smo uvijek iznova impresionirani omjerom kvalitete i cijene, odnosno ne možemo vjerovati što se može dobiti za tako nisku cijenu. Stoga ako tražite povoljne i kvalitetne slušalice koje izgledaju kao Apple AirPods, onda su MeanIT TWS B40 pravi izbor, nama se i dalje TWS B100 najviše sviđaju.

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top