MeanIT TWS B80

MeanIT TWS B80 nove su slušalice iz MeanIT-a za koji se već dokazalo da rade izvrsne slušalice za nevjerojatnu cijenu.  MeanIT TWS B80 kao što ime kaže, donosi TWS tehnologiju, odnosno True Wireless Stereo, to znači da ova Bluetooth tehnologija radi na način da se slušalice prvo međusobno povežu, zatim s vašim uređajem, a sam prijenos zvuka je stabilniji, kvalitetniji i brži.

Uz TWS tehnologiju, tu je također, nešto bolja autonomija, a upareno s driverima od 13 milimetara, zvuk na TWS B80 je jednostavno fenomenalan.

MeanIT TWS B80 dolaze u dvije boje, crnoj i crvenoj, osim očite razlike u boji, radi se o istim slušalicama. Napravljene su od tvrde plastike koja ostavlja dojam kvalitete, a poklopac je proziran i tako možete vidjeti stanje napunjenosti baterije na malom LCD zaslonu na kakav smo naviknuli. Zanimljivo je da LCD zaslon ima samo 2 znamenke, pa je tako uvijek na 99%.

Spajanje MeanIT TWS B80 je putem USB-C kabla, koji dolazi u pakiranju i puniti ih možete na bilo kojem USB utoru na računalu ili adapteru. Upravljanje slušalicama je kao i na drugim MeanIT modelima, pomoću dodira prstom, dok se spajanje odvija bez problema putem Bluetootha, testirali smo ih s MacBook i Windows računalima kao i Android i iPhone telefonima.

Video

Baterija

Tijekom testiranja, dobili smo od relativno male baterije u slušalicama od 30 mAh po slušalici, nekoliko sati autonomije, a uz to, kućište slušalica ima kapacitet od 200mAh i slušalici treba oko pola sata da se napuni.

Zaključak

Za cijenu od 15.99 EUR, ne možete pronaći bolje slušalice, a još imati i izbor boje, crne ili crvene. TWS tehnologija se dokazala kao vrlo dobra, a MeanIT kao domaći brend koji radi vrlo atraktivne i pristupačne uređaje.

Tagged under: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top