Porez na mobitele?

An error occured during creating the thumbnail.Read more

Nokia 6 unboxing

An error occured during creating the thumbnail.Read more

Apple predstavio iPhone X, iPhone 8/Plus i mnoge druge…

An error occured during creating the thumbnail.Read more

Huawei predstavio budućnost mobilne umjetne inteligencije

An error occured during creating the thumbnail.Read more

Sony predstavio Sony Xperia XZ1 i Sony Xperia XZ1 Compact

An error occured during creating the thumbnail.Read more

LG predstavio novi LG V30

An error occured during creating the thumbnail.Read more

Samsung predstavio Samsung Galaxy Note8

An error occured during creating the thumbnail.Read more

HMD Global predstavio Nokiju 8

An error occured during creating the thumbnail.Read more
«
»

Samsung predstavio Gear S i Gear Circle

Samsung Electronics danas je predstavio pametni sat Samsung Gear S i Samsung Gear Circle, novu generaciju pametne nosive tehnologije. Novi Samsung Gear S donosi korisnicima najosobnije iskustvo nošenja, 3G povezivost i unaprijeđene značajke kako bi udovoljio potrebama korisnika, istaknuto je prilikom predstavljanja.

Kao vodeći proizvođač pametne nosive tehnologije, Samsung nastavlja s inovacijama na uzbudljivom i dinamičnom tržištu nosive tehnologije – izjavio je JK Shin direktor i predsjednik odjela IT; Mobile tvrtke Samsung Electronics i dodao – Samsung Gear S postavlja nove standarde nosive tehnologije kao i kulturu mobilne komunikacije, omogućavajući korisnicima da uistinu budu povezani bilo gdje i bilo kada.

Pametni sat Samsung Gear S dolazi s elegantnim zakrivljenim Super AMOLED zaslonom i prilagodljivim remenom te savršeno pristaje zapešću korisnika. Zahvaljujući 3G povezivosti, pametni sat Samsung Gear S osigurava novo, sveobuhvatno korisničko iskustvo i omogućava korisnicima slobodu u pokretu.

Samsung Gear S opremljen je zakrivljenim Super AMOLED zaslonom veličine 2 inča koji osigurava bogat prikaz s elegantnim sučeljem jednostavnim za korištenje. Također, omogućava korisnicima jednostavno čitanje poruka i obavijesti zahvaljujući značajkama kao što su conversation view and condensed font. Elegantan i zakrivljen dizajn, pametnog sata Samsung Gear S udobno pristaje zapešću korisnika dok prilagodljive opcije zaslona i remena omogućavaju korisniku izraziti svoje raspoloženje i uskladiti ga sa svojim modnim izričajem.

Pametni sat Samsung Gear S nudi poboljšane mogućnosti povezivanja s opcijama koje uključuju 3G, Bluetooth i WiFi, omogućujući korisnicima da budu informirani o zbivanjima na društvenim mrežama, paniranim događanjima iz kalendara kao i aplikacijama čak i kada nisu blizu svojih telefona. Također, Samsung Gear S omogućava korisnicima brzo odgovaranje na pristiglu poruku korištenjem tipkovnice na zaslonu ili unaprijeđene opcije S voice kako bi zadaci bili odmah izvršeni. Konačno, s pametnim satom Samsung Gear S korisnici mogu bez problema napraviti i primiti poziv izravno sa zapešća ili zaprimiti preusmjerene pozive s njihova pametnog telefona. Nadalje, pametni sat Samsung Gear S omogućava korisnicima da kontroliraju kako žele biti povezani, jednostavno prebacujući između 3G i Bluetooth mogućnosti povezivanja, kao i da jednostavno sinkroniziraju podatke kad su upareni s pametnim telefonom.

Samsung Gear S omogućava lagani pristup važnim informacijama kroz veliki broj widgeta. Također, njegove snažne značajke uključuju navigaciju za pješake turn-by-turn tvrtke HERE, ‘fastFT’ – digitalno izdanje novina The Financial Times koje u suradnji s tehnologijom naprednog čitanja tvrtke Spritz pruža 24-satni pristup vijestima i zbivanjima, a tu je i mogućnost brzog odgovora na važne društvene obavijesti i zbivanja putem Facebook aplikacije. Sve ove značajke omogućuju korisnicima da budu u tijeku sa svim bitnim zbivanjima dok su u pokretu.

Nadalje, pametni sat Samsung Gear S je savršeni fitness pratilac za unaprjeđenje zdravlja s poboljšanim multi-senzorima, ugrađenim GPS-om i snažnim S-Health značajkama. Dodatno, aplikacije kao što je Nike+ Running omogućuju korisnicama voditi evidenciju treninga kako bi ostali motivirani dok su u pokretu, čak i bez svog pametnog telefona.

Uz Samsung Gear S danas je predstavljen i novi Samsung Gear Circle. Kada je uparen s pametnim telefonom, korisnici mogu jednostavno primati telefonske pozive, slušati glazbu i davati glasovne naredbe putem Bluetooth povezivosti. Samsung Gear Circle sadrži magnetsku kopču koja se stavi oko vrata korisnika kada nije u upotrebi, a ima i vibrirajuću funkciju kojom signalizira dolazni poziv i važne obavijesti.

Samsung Gear Circle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top