MeanIT TWS B200

MeanIT je kod nas već dosta dobro zastupljen, a u moru slušalica, MeanIT uvijek pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Takve su upravo i ove, u atraktivnoj crnoj boji, MeanIT TWS B200 slušalice, po cijeni od samo 21.10 EUR na MeanIT webshopu.  Stigle su kao nasljednik izvrsnog B100 modela čiji test možete pročitati ovdje. Stoga, što sve pružaju Bluetooth slušalice cijenovno kao trenutno ove ljetne sezone pizza na Jadranu.

MeanIT TWS B200 i B100

Prije svega, tu je TWS tehnologija, najnoviji standard povezivanja slušalica a znači True Wireless Stereo, odnosno pravi bežićni stereo zvuk. Sve to je omogućeno putem nove Bluetooth 5.0 veze, a nama su slušalice izvrsno radile i sa Apple uređajima (iPhone i MacBook Air M1).

Bluetooth 5.0 nam je donio brže spajanje, stabilniju vezu i manju potrošnju energije.

MeanIT TWS B200

Radi se o provjerenom dizajnu “in-ear” izgleda koje vrlo lako sjedaju u uho i tamo se nalaze ugodno, bez ikakvog problema satima ih možete imati na uhu. Slušalice su također opremljene kapacitivnim tipkama, a svaka slušalica ima i svoj mikrofon, tako da može raditi samostalno ili u paru.

MeanIT TWS B200 i Apple AirPods

Kapacitivne tipke imaju različite mogućnosti rada, prilikom telefonskih razgovora, jednim kratkim pritiskom primate poziv, dugim pritiskom odbijate, a s dva kratka pritiska na obje slušalice pozivate posljednje birani broj.

Kad slušate glazbu, jedan kratki pritisak na obje slušalice pauzirate ili pokretate glazbu, s dva kratka pritiska na desnoj slušalici stišavate zvuk a na dva kratka dodira na lijevoj slušalici, pojačavate zvuk. Tri kratka pritiska, lijeva slušalica vas prebacuje na sljedeću pjesmu, a isto to na desnoj slušalici vraća vas na prethodnu pjesmu.

Baterija od 30mAH po slušalici je nešto manja od B100 modela, no u realnim uvjetima nismo primjetili slabiju autonomiju, možete računati na oko 3 sata autonomije, nakon čega ćete ih puniti oko 1 sat.

Punjenje radite u kutiji za punjenje i nošenje i spaja se preko USB-C kabela koji stiže u pakiranju. Kutija ima LED svjetlo, koje svijetli crvenom bojom kada se slušalice pune, kada se svjetlo treperi, tada se puni baterija kutije, a kada su slušalice napunjene LED svjetlo se gasi.

Zaključak

Kao i sa svakim MeanIT proizvodom, omjer cijene i kvalitete je fenomenalan, TWS B200 su izvrstan izbor ako nemate puno prohtjeva i ograničen budžet, jer za cijenu od svega 20-tak EUR izgledaju kao da vrijede bar 50 EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top