Sony je danas predstavio Sony Xperia L1

Sony Mobile danas je predstavio Xperia L1 – elegantan smartphone opremljen ekranom dijagonale 5,5-inča i  HD (1280×720 pixela) rezolucije. Sony je s modelom Xperia L1 tako nastavio seriju L s kojom smo se imali prilike družiti prije dosta vremena – Test Sony Xperia L.

„Xperia L1 je smartphone koji objedinjava praktičan format i funkcionalnost,“ rekao je Tsutomu Sato, Direktor globalnog marketinga proizvoda u Sony Mobile Communications. „Kombinira izuzetan zaslon i fluidne performanse s prepoznatljivim Sony dizajnom s kojim se možete ponosno pohvaliti.“  

Sony Xperia L1 opremljena je MediaTek MT6737T procesorom koji dolazi s 4 jezgre Cortex-A53 radnog takta 1.45 GHz i grafičkim procesorom Mali-T720 MP2 te 2 GB RAM memorije. Interne memorije ima 16GB koja je proširiva microSD memorijskim utorom proširivim do 256 GB.

Kamera je 13 megapixela sa prednja kamera je 5 megapixela. Nova Sony Xperia L1 dolazi s USB type-C utorom  te Android 7.0 Nougat operativnim sustavom i baterijom od 2620 mAh.

Sony Xperia L1 bit će dostupan u klasičnoj crnoj i bijeloj, a dodatna ružičasta verzija bit će dostupna na odabranim tržištima – svaka boja ima prekrasnu završnu obradu.

Xperia L1 ima Sony Mobileov „Xperia Actions“ sustav da responzivno prilagodi postavke i funkcionalnost uređaja vašoj okolini – „laku noć“ način rada automatski će postaviti uređaj na „ne smetaj“, smanjiti svjetlinu zaslona i osigurati da nema ometanja tijekom punjenja.

Xperia L1 počet će se isporučivati na odabranim tržištima u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi, Aziji te Sjevernoj i Južnoj Americi od kraja travnja 2017.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top