Sony Xperia M5 stiže na hrvatsko tržište

Paralelno s dolaskom u Europu Sony Xperia M5 stiže i na hrvatsko tržište u drugoj polovici veljače. Model koji naglasak stavlja na izvrsnu kameru u kombinaciji s vodootpornom dizajnom naći će se u maloprodaji po preporučenoj cijeni od 3.549,00 kuna.

Nakon modela Xperia M4 Aqua (Pročitajte test – Test Sony Xperia M4 Aqua) koji je podigao ljestvicu i, zahvaljujući kvalitetnoj kameri i karakteristikama, uveo novu kategoriju „super srednje klase“, Xperia M5 stiže s još boljom stražnjom kamerom s 21,5 MP. Kada se ne možete dovoljno približiti objektu, 5x Clear Image zum omogućava približavanje kadra bez gubitka kvalitete.

S mogućnošću snimanja videozapisa u 4K rezoluciji, Xperia M5 nudi okvalitetu i performanse kompaktnog digitalnog fotoaparata. Rezultat su oštre, jasne i kvalitetne snimke baš svaki put.

Sony Xperia M5 ima 13 MP prednju kameru za selfije, koja također ima integrirani auto fokus te mogućnost snimanja u  Full HD-u . Dodatno vam je na raspolaganju niz aplikacija kamere koji će podignuti kvalitetu vaših selfija na višu razinu – na primjer, Face in picture, AR mask i Style portrait.

Sony Xperia M5 ima 5-inčni Full HD zaslon izvrsne svjetline, oštrine i živih boja. Mobile BRAVIA® Engine 2 pruža dodatnu oštrinu i kontrast za doživljaj gledanja kojem ćete se potpuno prepustiti. IPS osigurava izvrsnu kvalitetu gledanja iz bilo kojeg kuta te vjeran prikaz boja od ruba do ruba.

Jednako kao i naši top modeli, Xperia M5 je otporan na vodu i prašinu te ima USB port bez poklopca, što je praktičnije i omogućava jednostavnije punjenje baterije. Kada imate smartphone koji je otporan na vodu, ne morate brinuti ako se uređaj zaprlja jer ga jednostavno možete isprati vodom. Zaštićen je i od slučajnog zalijevanja pa možete koristiti Xperia M5 bila kiša ili sunce.

Model ima integriranu veliku 2,600mAh bateriju koja traje do dva dana (2) pa ne morate svakodnevno puniti telefon. Impresivan 64-bitni 2,0 GHz osamjegreni procesor MediaTek Helio X10 s 3 GB RAM-a pruža izvrsne performanse i brzinu, a pritom potrošnja baterije ostaje uravnotežena.  Xperia M5 ima i mogućnost ultra brzog 4G povezivanja pa ćete brzo preuzeti audio i video sadržaje. Memorija Xperia M5 može se dodatno proširiti s memorijskom uSD karticom kapaciteta do 200 GB.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top